Newsfeed

Necrophiliac: Veterans with brand new track!

Necrophilia - No Living Man Is Innocent

Spanish Death Metal pioneers Necrophiliac have as we have mentioned before made their long-awaited sophomore album, which comes 27 years after their legendary debut Chaopula – Citadel of Mirrors, released back in 1992. The new album is entitled No Living Man is Innocent and will be released in March 12th, 2020. The track Kill All, Burn All, Loot All, is a brand new track from the new album,

Necrophiliac emerged in 1988 and recorded 5 demos before releasing their classic debut album Chaopula – Citadel Of Mirrors in 1992, becoming a genre milestone within the Spanish Death Metal scene. The band dissolved a year later, and returned in 2016 coinciding with the Xtreem Music re-issue of their album in a 2-CD set with all their demos, under the title of Maze Of Forking Paths. Since then, the band has been offering selected shows within the Spanish territory and writing new songs. The result is the above mentioned album, No Living Man Is Innocent. The current lineup of Necrophilia has actually four of the original members!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*