Newsfeed

Kaliage: Expect gloomy sounds

The band Kaliage set February 20th, 2020 as release date for the album Pure, and Kaliage is a Italian post prog metal band. The band commented, «Pure is about to see the light after many years of sound writing and tells how man has always been in search of purity, a mix of perfection and rectitude to fail a cause of human limits, which are physical or behavioral». The live track Covenant Live,

«Expect gloomy sounds, which will sometimes show a glimmer of hope but then fall back into darkness, which will sound triumphant but to highlight the triumph of our failure as living ones». The live track Black Sun from the new album,

The Kaliage project comes to life in the small industrial rehearsal room in ​​Montebello Della Battaglia, not so far from Voghera (PV). The first line-up, initially composed only by Guido Chiereghin (vocals / guitar) and Stefano Magrassi (bass), begins to work on the first ideas: They where interested in the peculiarity of the first drafts, shortly thereafter Gregorio Labbozzetta (drums) and Matteo Noli (solo guitar) take an active part in the drafting of the first EP White Oblivion first fusion’s attempt of distant musical approaches.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*