Newsfeed

Ciminero: Valentina Vigato is the high priestess

Ciminero - Subterranean Awakening

Ciminero is a new Finnish-Italian band hailing from Helsinki, Finland. With occult rock influences from the likes of Jex Thoth and Blood Ceremony they combine them with the gritty doomed dirge of the likes of Cathedral and Candelmass, adding a morbidly delicious dose of Italian mysticism and occultism, to complete their dark yet melodic mixture. The album Subterranean Awakening is Cimerero`s last offering,

Exhilarating emanations from the occult quarter of downtown doomsville, gloomily grooving atop subterranean tuning. High Priestess Valentina Vigato controls the music and commands the ceremony and is responsible for the process from awakening to ruin.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4733 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*