Newsfeed

Sarasin: From the steel mills in Hamilton

Sarasin – Raise The Pain

Forged in the steel mills of gritty Hamilton, Ontario, the band Sarasin has been satisfying the  Metalheads for 30+ years. Canadian melodic Heavy Metal/Hardrock band Sarasin have released their new album Raise The Pain. The album was recorded, produced and engineered by Julius Juice Butty. Sarasin was formed in 1980 at Hamilton, Ontario by Greg Boileau (vocals/guitar) and released their debut EP in 1987. Then it happened a lot and the self-titled debut album came 29 years later! The follow-up album Raise The Pain only took three years to finish. The album offers many splendid riffs and solos from the guitar phenomena Greg Boileau. The songs are good and varied and the vocals of Fabian Bortolotto are really good. The track Kill The Fool is one of the harder songs on the album, but also very melodious.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*