Newsfeed

Dysemblem: Doom riddled death metal

Dysemblem - Autotomy

Three years after their debut full-length Strength Of Giants, Dysemblem are set to unleash their sophomore full length Autotomy. This offering features a total of nine tracks of doom riddled death metal that drags you through murky, ever darkening soundscapes. Dysemblem’s sophomore album Autotomy continues to weave an uncompromising universe of death, metal and doom. The track Funerary Sceprtre,

Dysemblem first faced the world eight years ago aiming to give a death metal face to the introverted black metal of the early 90s. Shifting the focus of brutality away from mindless aggression and inwards to the darkest corners of the human mind, the band serves as a vehicle for the release and purging of negativity through unwelcoming soundscapes, gloomy vocals and purposeful song-structures. Having honed their skills and sharpened their intentions throughout three demos and an LP. The track Vultures,

The track Shining Torment,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*