Newsfeed

The Unknown Knowns: Much coal, oil, methane gas and exciting music!

The Unknown Knowns – Question The Symmetry

The town of Gillette is centrally located in an area involved in the development of huge amounts of American coal, oil and coal bed methane gas. There is obviously also possible to create and export music in Gilette, and especially the exciting band The Unknown Knowns is an example of that!

The Unknown Knowns is an experimental band out of Gillette, Wyoming, and Question The Symmetry is their new album. The music is an amalgam of indie folk, jazz fusion, psychedelic rock done with The Unknown Knowns special featureless and touch! The track Tine Love Wasting Me,

Inspiration sources are Beatles, Grateful Dead, Pink Floyd, Frank Zappa, Bob Marley, Parliament-Funkadelic, Weather Report, Pixies, Phish, Modest Mouse, Animals as Leaders, Primus, Sublime, Cage The Elephant. The track Get Lost,

The line-up: Anthony Campese – Lead Vocals/Guitar, Addy Buchanan – Drums/Synth, Robby Cardenas – Lead Guitar, Shane Ernst – Bass Guitar/Vocals, Thomas Hunt – Synth/Vocals. The track Soul Dance,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*