Newsfeed

Ergodic: Tech death and branch of mathematics!

Ergodic - Ergodic

Ergodic theory (Greek: έργον ergon “work”, όδος hodos “way”) is a branch of mathematics that studies statistical properties of deterministic dynamical systems. In addition it`s a Technical Death Metal quintet Ergodic will release its self-titled debut EP on March 9. The track lashed To Control,

The forthcoming 3-song beast is a decimating blast of tech-death, one filled with tasty neoclassical riffs and blistering solos, and featuring lyrical content about celebrity idolatry, addiction, and insanity. The EP was recorded with Jamie King at The Basement Studio, Winston Salem, NC. It was mixed and mastered by Victor Bullock at Woodshed Studio in Landshut, Germany. Cover art by Allie Oxenblood.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*