Newsfeed

Bestial Invasion: With thrash legends aboard!

Bestial Invasion - Monomania

Bestial Invasion is an Ukrainian technical thrash metal band, featuring members of Grace Disgraced, Nebesa, Dark Matter Secret and Аркона. Monmania is the band`s third album and real thrash legends took part in the production. Kelly Shaefer (Atheist) and Doug Piercy (Blind Illusion, ex-Heathen) took part in the recording of Monomania!

Monomania is music with complex compositional solutions, dizzying rhythmic structures, very nice guitar solos, springy vocal parts, and of course, a powerful dense sound! The material sounds peculiar and very fascinating, there are no analogues – an amazing mixture of the achievements of both thrash and progressive metal, with its own special atmosphere.

Bestial Invasion was formed in 2014 in Sumy, Ukraine by Metal Priest after his scandalous departure from Violent Omen. Initially the band wanted play old-school thrash metal, but later evolved into more technical direction (Toxik, Coroner, Atheist, Watchtower, Realm, Destruction).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*