Newsfeed

Black Vatican: Expresses Gothic arts

Black Vatican - Arcana Lament

The musicians in Black Vatican states, «We are interested in not only performing for fun, but also to pursue a career as musicians and to express the Gothic arts through our music for the sake of the subculture. We love the Gothic subculture entirely, we seek to enforce its arts and influence its followers, for nyctophilia is the most beautiful love of all. We shall spread a dark legacy across all those in our path towards astrological domination. We hope to achieve great success and to meet cool people along the way!».

American Symphonic Gothic Metal band Black Vatican released their new and second album  Arcana Lament. The album was recorded at Vatican Vault Studio and mixed/mastered by Erick Ramos. The track Dreams Of Hecate,

Black Vatican was formed in 2014 at Kansas City, USA by Erick Ramos (singer/bassist). After several auditions Cole Roberts (guitar) joined the band, and the lineup was completed. The band released their self-titled debut album The Black Vatican in 2018. The tracks Reincarnations Of  Dreams and Vampiric Combat,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*