Newsfeed

Bonded: Fasten Your Seatbelts!

Bonded – Rest In Violence

Thrash metal band Bonded released their debut album Rest In Violence early this year. The album features guest vocals by Overkill’s Bobby Blitz Ellsworth and Kreator bass player Christian Speesy Giesler on the title track, and the album was produced by Cornelius Rambadt (Sodom, Disbelief, Onkel Tom). The nice artwork was made by Björn Gooßes / Killustrations (Aborted, The Crown, Carnal Forge).

The newly founded German thrash metal outfit Bonded marks the return of former long-time Sodom members Bernd Bernemann Kost (Guitars) and Markus Makka Freiwald (Drums). Their highly versatile and hard-hitting debut album Rest In Violence also features second guitarist Chris Tsitsis (ex-Suicidal Angels), bassist Marc Hauschild and vocalist Ingo Bajonczak (Assassin) complimenting the line-up. The track Je Suis Charlie,

Bonded states, «We proudly present you our new single Suit Murderer. This brutal old-school thrash-attack is a straight and explicit lyrical statement to confront politicians, big business-bankers (a.k.a. the men in power) with their own ruthless and inhuman ways! So better fasten your seatbelts, get ready to fight for your rights and resist ’em all! The track Suit Murder,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4072 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*