Newsfeed

Second Brain: With awakening from misperceptions

Second Brain - The Mind Awakes

Would anyone like to have a Second brain that could be turned on when the original didn’t work well enough? The Rome based musicians Agravain (vocals, guitars), Lala Gabarth (vocals, cello), Dagonus (lead guitar), Anagoor (bass), Dominum (live drummer) were obviously preoccupied with the phenomenon when they choose band name! Second Brain is an adventures Progressive Thrash Metal band and January 20th they released their sophomore album The Mind Awaites. Second Brain’s music blends thrash metal, death metal and progressive rock. The tracks the title track The Mind Awaits and The Key,

The Mind Awakes is heavier and more intense then the predecessor. Lyrically, the new album is loosely themed around the concept of awakening from misperceptions and letting go of the shackles of superstition and dogmas. The Mind Awakes features artwork by the very skilled artist Costin Chioreanu.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*