Newsfeed

Ad Vitam Infernal: Guiding the way through the demonic realm of damnation

Since 2017 the French and Bretagne based band Ad Vitam Infernal have delivered a speed driven, infernal, to the point Death Metal. Their debut album Infernal Comedy is an epic, 8 track plunge into Dante’s Inferno. This time, it’s Ad Vitam Infernal guiding the way through the demonic realm of damnation. Ad Vitam Infernal consist of two very talented and dedicated musicians. Jérôme Mahé with guitars, bass and drums programming and Samuel Girard with vocals, drums and programming. The track Rise! Or Souls… is a perfect example on what to expect on Infernal Comedy!

Take a plunge into Dante’s Inferno with the debut album Infernal Comedy – Ad Vitam Infernal will guide your way through infernal labyrinths. Full speed on, to the point Death Metal with catchy twists, blazing melodies and great songwriting. It will probably certainly please those who like bands like Centurian, Immolation, old Deicide, Morbid Angel and so on.

The CD comes in a transparent jewel case including full colored, 8 sided folded booklet. The very nice art has been done by Jeromé Mahé the guitar player of Ad Vitam Infernal

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*