Newsfeed

John The Gun: Simultaneously aggressive and delicately nuanced

John The Gun – Sleepwalker

John The Gun is a controlled burn inimitably and unpretentiously imbibing rock sub-genres with an approachable yet emotive complexity. The music offers a various sub-genres of rock, equal parts moody and hooky, with a complex yet unpretentious depth. The band is based in Northern New Jersey and Brooklyn, New York and was established eight years ago. The EP Sleepwalker is John The Gun`s second EP and showcases a more matured and better band with even better music. The band is a juggernaut of pop and prog, some new metal and 70s stuff, simultaneously aggressive and delicately nuanced. The tracks Moon, Anchors and Hill,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*