Newsfeed

Mære: Obscure Death Metal and fish farming!

Mære - I

Mære is a village in Steinkjer municipality in Trøndelag in Norway, and in addition mærer is one of the Norwegian worlds for cages are used for fish farming. Our Mære is a band from Oldenburg in Saxon playing Dark Dissonant Obscure Death Metal. Some days ago they released their debut EP simply named I. The track I Ascend,

Mære`s music is old-fashioned in its essence, contemporary in its vision and execution. German’s Mære consists of three Ingurgitating Oblivion members. That in itself guarantees quite something… I is comprised of 6 songs spreading gravitating dissonance of self-devouring transcendence through daunting, original riffing patterns, rhythmically pulsing…darkness. The band is very brutal and dissonantbut they also offers the path into something unknown and often very exciting.

The current line-up: Sascha Hermesdorf – Guitars, Christian Pfeil – Bass, Ingo Neugebauer – Drums, Ralf Büsing – guitars, Malte Schön – vocals.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*