Newsfeed

Etoile Filante: Constantly redesigning the structure of the Universe!

Etoile Filante - Magnum Opus Caelestis

Etoile Filante have delivered Cosmic Black Metal since 2013 and their debut en EP Traité Sur Le Monde Et La Lumière was released in 2014. Etoile Filante is French for Shooting Star and the band have constantly redesigning the structure of the Universe.

Magnum Opus Caelestiswas released January 24. That album  is the band’s debut full length, written and recorded a few years after their first EP Traité Sur Le Monde Et La Lumière. It comes highly recommended for fans of the Cosmic Black Metal sub genre and bands such as Midnight Odyssey, Mesarthim or Mare Cognitum.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*