Newsfeed

Granada: Used analog open tape!

Granada - Amarre

The  Argentinian band Granada states, «We do not know how to pretend or be liked by everyone. We are a mechanism programmed to react, an error within the musical ecosystem!». Granada has recently released their new and 6th studio album entitled Amarre, recorded at Estudio El Attic in a classic way with an analog open tape, live and without editing. It was produced by the band & Patricio Claypole. The track Golpes,

The general theme of the new album is the dysfunctional family. Each song represents a character, a role, a victim, a witness, an accomplice, and is presented with the telephone number for reportings or queries in Argentina in each of these videos. The track Sometido,

Granada is a cyclothymic metal band founded in 2008 by Guillermo Estévez (Guitar and Vocals). The group debuts sharing the stage in 2010 with the The Black Dahlia Murder (USA), and continues with a marathon of live shows, touring through Argentina, Mexico, Colombia, Chile and Uruguay. The track Castración,

In 2010 they release their first EPTocá Metal, Cagón, in 2012 the album Historias, in 2013 its experimental album entitled Apocalyptic Metal (produced by Alejandro Taranto), in 2015 Prisionego and two years later the album Sincronizado.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6869 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*