Newsfeed

Rope And Ladder: Betrayal, love and war

Rope And Ladder – Rope And Ladder

Rope ladder is a ladder made of two long pieces of rope connected by short pieces of rope, metal, wood, etc. Rope And ladder is the music project of Jay Clark and his writing partner Ryan Dolen. After ten years work they finally have finished the self-titled debut album and rock opera Rope And Ladder. The track Moonlight/Sunrise,

Clark and Dolen pieced together a narrative of epic scope steeped in intrigues of war, love, and betrayal. The album balances nice piano melodies and classical string voices against distorted guitars and heavy drums, all of which drives the palpable and building tension that accompanies the rising stakes of the plotline. The tracks Corruption / A call To Arms and Betrayed/ Condemned,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*