Newsfeed

Spacemachine: Big fans of Vulfcompresso

Spacemachine – Elevator Music For Spacestations

The musicians in Spacemachine obviously have humor, and that is something I mostly applaud.  

The electronic quartet Spacemachine is aspiring to be the first band on March! This band started in a basement in Vallentuna when they just had discovered the power of synthesizers and drumtriggers. They are big fans of Vulfcompressor. The line-up: Max Agnas, Synths & brain behind songs, Mattias, Olofsson, Guitar & epic solos and Nils Agnas, Drums & steady beats. Elevator Music For Spacestations is their debut album of visionary space rock-band Spacemachine.

To celebrate the release of the album, Spacemachine will be performing an exclusive concert in the basement of Scalateatern. One statement about the band, «With an experimental attitude and affinity for smooth synth sounds reminiscent of the 80’s, as well as dirtier sounds from alternative rock, they deliver a nostalgic look back at the present, seen from the window of a space station elevator far into the future».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*