Newsfeed

Sharma:  No genre, rules or expectations

Sharma - Several Waves Of Grand Delusion

Eric Sharma and a traveling rock circus of….rock!

Sharma have released the album Several Waves Of Grand Delusion and deliver a 30 minute fuzz trip with a little touch of Motorpsycho, Orango, Mogwai and Aerosmith. The concept behind the album is the relief and the roller coaster of recovering out of one relationship characterized by psychological violence and manipulation with extreme grip. The album consists of Eric Sharma on guitars, bass, synth and Pål Gauslaa Sivertzen on drums. The album is mixed by Pål Gauslaa Sivertzen from Vakuum studio. The track Wave II: The Photograph,

Eric Sharma states about his Sharma project, «After playing in a bunch of bands and projects like Whore Adore, First Violation, Bye The Sunn, Grinding fortune, Urskog and These Bloody Lips…I have set out on my own. With the help of some of my friends I record all the things I have wanted to do and all the sounds I have wanted to make. No genre, rules or expectations for me anymore. I am Sharma. And that’s anything I want it to be now». The tracks Wave III: The Relief and Wave I: The Asphyxian,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*