Newsfeed

Aodon: M-kha takes the band to new hights

Aodon - 11069

The band Aodon from Périgueux, France plays a dark, extreme and atmospheric post Black Metal. Line-up: M-kha : Music composer, lead guitar, screams and drums, Laurent C. : Rhythm guitar, choirs, Alix R. : Bass and French author. The band will release sophomore album 11069 on March 27. The album will be available on CD digipak, vinyl LP, and digital formats. The track Les Rayons (The Rays),

Multi-instrumentalist/composer M-kha has taken Aodon to new heights with 11069. The follow-up to 2016 debut album Sharphood is the full realization of the Aodon sound.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*