Newsfeed

Killitorous: The passion to grind!

Killitorous - Aftermath

Killitorous consists of the passion to grind and the general love of fast paced Technical Death Metal…we wanted to be the band we never saw. The band and is set by creating music in the light of the bands they grew up loving, and will be releasing their 2nd album The Afterpart after so many years of hard work and perseverance. The track Married With Children from the upcoming album,

The band comments about the single Married With Children, «The song is not based around the character Al Bundy, but the song is based more around the character Glen (who is also portrayed by Actor Ed O’Neill) from Wayne’s World and visits the idea of what he did before he started serving donuts, and why he is so damaged emotionally».

The Afterparty features three guitars (which in terms of recording was a nightmare), tons of blast beats, brutal bass and vocals, plus of course tons of movie references, cartoon parodies and endless phrases maintaining the fine art of partying.

There will be many guest features on the release that include members from Voivod, Allegaeon, Cryptopsy, Erimha, Soen and more.

Killitorous was formed in 2006-07of current as well as ex-members of Suffocation(Nuclear Blast Records), Blind Witness, Vital Remains (Century Media Records), Annihilator(UDR Records, The Kindred (Sumerian Records) and First Fragment & Immersed (Unique Leader Records) & Divine Realm….

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5529 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*