Newsfeed

120 Minds: Recorded in Theater Im Pädagog

120 Minds – Sound Of Origin

The track Infected, the song was recorded @ the Theater im Pädagog in Darmstadt and the band is 120 Minds and the album is Sound Of Origin.

The band states, «120 Minds are Kamran Inaiat, Ferhat Catay and Steven Glab. Formed by Kamran Inaiat in 2014, the goal was to create and compose his own music and to play it live on stage. Also, he is responsible for the guitar and the vocals while his good old friend Ferhat Catay consented to play the bass and always showed his passion for the band. Steven Glab completed the picture by starting to play the drums for the Minds and giving the music the kick-ass rhythm. Psychedelic sounds, oriental spheres and hard riffs is the combination which makes the music special. You have to see us live on stage to get sure you’ve already searched for us!».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*