Newsfeed

Lucid Dream: With etheric body’s seal

Lucid Dream - The Great Dance Of The Spirit 

Lucid Dream musicians states, «Lucid Dream Music comes from the Silent Knowledge and the Superior Powers to which we’re only a means». The influences, «The Nature, the Universe and all the Masters who opened the Way before us…A BIG THANK YOU».

Italian group Lucid Dream deliver the first slice of their powerful and tasteful progressive hard rock from their forthcoming Sliptrick Records album release The Great Dance Of The Spirit, Released March 10th 2020. It comes in the form of an online single and lyrics video for their nice new track A Dress Of Light.

The band were quoted as saying; «This song is the etheric body’s seal. Dress Of Light helps the artist to reach the spirit and shape the divine world in the matter».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5529 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*