Newsfeed

Fjøsnisse: Mountain and black metal

Fjøsnisse - Trolltind

Fjøsnisse is a figure that, according to Scandinavian folklore lived in the outbuildings of a farm. In addition Fjøsnisse is Norwegian folkloric black metal band and in August the debut EP Heksedreper (Witchkills) was released. Now the band soon are back with their upcoming debut album Trolltind, and the album was recorded, mixed and mastered at Nordlys Studio by Anders Vada. Ensom Majestet is the first single from Tolltind.

The Norwegian mountain Trolltind is quite steep and airy, but at the same time it is both safe and easy to get to the top. The album Trolltind is not safe and easy at all, but intense and harsh folk black metal. 

Fjøsnisse was formed in 2019 at Malm, Norway by Anders Vada as a one-man project. The band music has roots in black metal, with some elements from trash and epic folk melodies. The lyrics are national romantic and deals often with old Norwegian folklore and fairy tales.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*