Newsfeed

Tillian: Video with sequence of choreography

Tillian - Frozen Sun

Here’s the new Tillian video Frozen Sun,

The video features an aerial silk acrobat with a marvelous sequence of choreography that tells a story of struggle in times of pain and uncertainty. Facing the wound, making room in your soul for another scar and finding a new path in the dark. It is the dance of Samsara: Suffering, acceptance and finally transformation and rebirth.

Written and composed by Leah Marcu, Lotus Graveyard is a musical exploration on a cycle of inner transformations, Love to pain, pain to beauty, beauty to spirit and spirit to love. Working with producer Erez Yohanan (Orphaned Land, Amaseffer) and hand-picked musicians, the special sound of the album crystallized by combining powerful drums and guitars with the soft richness of cello, keyboard and vocal harmonies. Lotus Graveyard was recorded in Tel-Aviv and mastered by Forrester Savell (Karnivool, The Butterfly Effect).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*