Newsfeed

Enshadowed: Old and respected band!

Enshadowed - Stare Into The Abyss

Enshadowed is an old and much respected Greek black metal band and they returns with their 4th album entitled Stare Into The Abyss. Possibly the band can be called Hellenic Black Metal Art at its best. The sound production was done at Descent studio (Athens). The track The Great Animist,

Enshadowed was created in 1998 by Necro, the main guitarist of the band and steadily member from the beginning, inspired, mainly, by the Scandinavian Black Metal scene. The vision of the band was to create underground black metal art in a unique level. Until 2001 released 4 demo releases. In year 2002 the debut was finally out. In the all next years, Enshadowed were again and again in the studio. track Entropy Of Men,

Many EP releases recorded and released from underground labels. Enshadowed took a part in many live shows, supporting also great bands like Mayhem, Dodheimsgard, Impaled Nazarene, Dark Funeral, Nargaroth and more. The flame of creativity is still burning and the fourth full length album Stare Into The Abyss is a fact for year 2020. Line-up: Serpent – Vocals, Necro – Guitars and Golgotha – Bass.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*