Newsfeed

Primal Creation: Cream of the crop of underground scene

Primal Creation – Vial Play

A week ago the Belgian metal band Primal Creation released their new single Vial Play as a little taste of what’s to come on their as of yet untitled new album.

Here is the quote for the press release, «A little update! We’re starting recording sessions for our as of yet untitled next full length tomorrow! If all goes well, we’ll be releasing the album in June 2020».

«In the meantime, we present our new single Vial Play. It was once again recorded with Francis Snebbout at Oakwood Recordings & Productions and mastered by Alan Douches at West West Side Music. This song will be featured on the next Face Your Underground Sampler alongside the cream of the crop of the Belgian underground metal scene».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*