Newsfeed

Vernon Of Persia: With refreshing water!

Vernon Of Persia - Ascend

The band Vernon Of Persia states, «We love writing and playing and playing and writing. Music. We just love it. There is nothing better than kicking back with some beers, writing some tunes, geeking out with gear, tones, sounds… just MUSIC. :)».

San Antonio was first populated by Native Americans who called the Yanaguana area refreshing water. Vernon Of Persia is from San Antonio and their music is by many considered as refreshing water.

The band’s second release is Ascend and that album features six mind-bending tracks of tech-informed metallic aggression. Pushing the limits of melodic metalcore and progressive metal into new territory, Ascend sees Vernon Of Persia standing at the forefront of modern metal. The track Inner Sleep,

Vernon Of Persia is a self-produced modern progressive metalcore band from San Antonio, Texas. The two Missouri brothers, Kalen Thomas (lead guitarist) and Tyler Thomas (drummer) are the founding members, and formed the band in 2016. George Anthony (Vocalist), Steven Giro (Bassist), & Jaime Vargas (Guitar) joined them later. Anthony later was replaced by  Anthony Navarijo  (Vocals/Lyrics). The track All Through My Veines,

They have since completed five tours & played with As I Lay Dying, Within The Ruins, Suicide Silence, Slaughter to Prevail, Terror Universal, Miss May I, Silent Planet, and many more major touring acts.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*