Newsfeed

Trauma: Mixed and mastered in the famous Hertz Studio….

Trauma – Omnious Black

Omnious Black is Trauma`s 8th full length released March 6th 2020 on CD / LP / digital download. Ominous Black, featuring nine crushing new tracks composed and recorded by the band’s Jarosław Mister Misterkiewicz. The songs were captured at the band’s TRAUMAtic Sound Studio in Elbląg, Poland where the band used to make pre-productions of the previous albums. The album was mixed and mastered by Wiesławscy Bros at the famous Hertz Studio (Behemoth, Vader, Hour Of Penance, Beheaded), and completed with cover artwork by Polish artist Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Fuming Mouth, Mizmor). The track Inside The Devil`s Heart,

Trauma is one of the most experienced Polish death metal bands. It was set up in the end of eighties, known as Thanatos. As Thanatos, the band recorded two demo tapes, titled Deo Optimo Maximo and Out Of Sanity. Thanks to the first two records, they became known as one of the most interesting and musically advanced band of Polish metal scene. In December 1992 the band changed their name to Trauma, and in May registered a debut material titled Invisible Reality. The debut album met numerous positive reviews not only in underground and official magazines, but also from the fans all around the Europe.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*