Newsfeed

Hallowed Fire: With modern in your face sound

Hallowed Fire – Pillars Of Lies

Dutch thrash metallers Hallowed Fire have released a lyric video for the title-track of their upcoming second EP Pillars Of Lies, released on January 24th 2020. This follow-up from their debut EP Decade Of Darknes features four brand new tracks and a bonus live track for Hatchet, recorded live in Amsterdam.

The EP has a modern in your face sound without losing the old school thrash bite. This sound was possible thanks to the very nice mix by Mendel Bij De Leij (ex-Aborted guitarist).  The track Decade Of Darkness,

Every instrument has the opportunity to shine with the guitars delivering fast riffs and melodic solos, while tight drums drive the songs. The bass cuts nicely through the mix and last but not least diversed vocals ranging from low growls to high pitched screams including some cleaner vocals too. A release show was held in P3 in Purmerend (The Netherlands) on the EP’s release date together with Distillator and Degenerate.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*