Newsfeed

Hopescure: With fun suitcase word game

Hopescure – Nostalgia, Pt. 1

Hopescure is a Franco-Luxembourgish formation born at the end of 2016. The band takes light at the start of this year with their debut album Nostalgia Pt.1., with a sound that is clear and pure, mixed by Eric Gillette and mastered by Jordan Kieter. The album is the first part of a conceptual work on feelings and moods which will include a second part.  The artwork in blue green tones is fascinating, precise and neat, and is done by Caio Caldas. The track Hate,

Andy Abtantes (vocals / piano / keyboards), Alexandre Klein(drums), Patrice Diasio (bass) and Kevin Roy (guitars / piano / keyboards) reveal throughout this album, a fresh, accomplished, personal progressive metal with a very nice atmosphere, and rich, good melodies. Hopescure is like a fun Franco-English suitcase word game. The tracks Transition and Anger,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7160 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*