Newsfeed

Black Rabbit: With a toxic concoction…..

Black Rabbit - Warren Of Necrosis

Some weeks ago the debut EP from Dutch band Black Rabbit Warren Of Necrosis was released. The track La Bestia,

Black Rabbit is a Thrash/Death Metal band from Apeldoorn, The Netherlands and the band was formed six year ago. Due to a lack of metal bands in Apeldoorn, Jelle Brekelmans and Hidde Hofland teamed up and created Black Rabbit. The two guitarists started writing songs inspired by Megadeth, Obituary, Death and many more. They created their own thrashing death metal sound, fast-paced and groovy at the same time! Many metal lovers describe it as a toxic concoction of bands as Slayer and Obituary. After some shows and a few line-up changes, Pieter Beemsterboer (vocals and bass) and Max Hendriks (drums) were added to the band. The track A Path Profound,

Just after the EP was finished Pieter Beemsterboer announced he leaves the band due to he didn`t feel he could commit to the growing work in the band. The track Infernal Death,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*