Newsfeed

Brain Stem: Not limited by one train of thought…..

Brain Stem - Symptoms Of Annihilation - Stage 2

Brain Stem was established four years ago. The band isn’t the easiest to define with an exact sub-genre. Groovy at times, but also technical, they’ve made sure that their sound isn’t limited by one train of thought, molding metal the way they see fit. With Symptoms of Annihilation Stage -2 set to release early this year, Brain Stem is easily becoming a good example of what experimental death metal has to offer. The track Dawn Of Rot,

Vocalist Jessy Leduc explains the concept that spans both EPs: «With both Symptoms Of Annihilation EPs, we’re not just talking about a serial killer or one single brutal murder, we’re talking about global mass extinction, the downfall and mutated rebirth of humanity as we know it. With every song, comes a new way of how humanity could come to an end. It’s an endless realm of possibilities, but it all boils down to one thing: we’re all gonna die!».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6869 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*