Newsfeed

Deem Index: Metal from Arnhem

Deem Index - Mass // Minus

Deem Index offers a blend of Gothenburg style Melodic Death, Thrash and Old and New School Metal. Or as they like to call it: «Metal, nothing more, nothing less». Raw musical power with poetic lyrics. Their sound will probably grab you by your throat, tickle your genitalia, squeeze your nipples, smack your bum and will leave you wanting for more. The track Halo a song about looking back and moving on, to live and let go, about choices and regrets.

On March 11th 2020 the new, and second, EP from Dutch band Deem Index will be released, called Mass // Minus. Arnhem based metal band Deem Index exists, in their current steady line up, since 2011.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*