Newsfeed

Idolos: Descendants from Atlantis coming from Venus

Idolos - Ahi Cab

Ahi Cab is the debut EP by the Atmospheric Black Metal band Idolos.

Mysterious blue blooded beings at the origin of all civilizations. Elite of distant times. Descendants from Atlantis coming from Venus.

Ahi Cab : At the beginning of the world.

Ppol Vuh: Book of the community. Text recounting the mythology and history of the Kʼicheʼ people. It includes the Mayan creation myth, the exploits of the Hero Twins Hunahpú and Xbalanqué, and a chronicle of the Kʼicheʼ people.

Link:
Facebook

 

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*