Newsfeed

Servant Leader: «Musicoholic»

Servant Leader - Raised By Wolves - Part 1

There are some musicians who just must have many music projects going on at the same time. These often have a lot to give us crazy music lovers, and one of these dedicated musicians is Leigh Oates. He usually plays with bands as Xilla, Soldierfield, Rise To Addiction and Ninedenine.

This is obviously not enough, so Oates has started his solo project Servant Leader. Oates can be called a «musicoholic» for fun. With Raised By Wolves – Part 1, Servant Leader presents the first of two Eps.  The album contains powerful tracks with lots of melody but where the sound is no stranger to the concept of heaviness. If you’re a fan of names such as Soundgarden, Alice In Chains or even Anthrax, then Servant Leader probably is for you! The track Daybreak,

Link:
Homepage

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*