Newsfeed

Ygg: Saturating the courage of the brave and ruining the cowardly

Ygg – The Last Scald

The Ukrainian band Ygg and have members from Ulvegr, Kzohh and Khors and is consequently considered a super band. February 5th, 2020 was the international release date for second full-length album of Ukraine’s Atmospheric Black Metal band Ygg`s The Last Scald.

The Last Scald.

Legions of frosted giants battle the legions of Hel berserkers.

Balder – son of Wotan inside the gale.

The autumn sun, a red-haired man, withering under the onslaught of a cold horde, ready for death for reborn again.

And in equinox day, will rush through welkin in Wild riding with his father.

Saturating the courage of the brave and ruining the cowardly, gathering the gifts on house doorsteps.

And so it begins …

Ygg is probably for fans of Burzum, Kzhors, Skogen and Ausetere.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*