Newsfeed

Oddious: With subsume ethereal female vocals

Oddious - A Mind Full Of Secrets And Thoughts

 Oddious, is a Progressive Post Rock band from Athens, Greece. Oddious was formed in 2008, by Evan Stromatias (bass) Alex Savvidis (Guitars and lyrics) which met in university, as a consequence of identical musical interests and influences. Later Antonia Mavronikola joined the band.

Oddious music started as a recording project and evolved into a band with various collaborations and musicians. Since then the band has performed numerous gigs and has changed several lineups.

Oddious music features psychedelic guitars, heavy riffs and complex bass lines set in a polyrhythmic dark motif. The band compositions are either instrumental or they subsume ethereal female vocals. Their esoteric lyrics along with the unworldly sonic landscapes the band creates, along with their heavy attitude sets a peculiar and promising musical venture. Their debut album is A Mind Full Of Secrets And Thoughts. The Out Strum Mental,

The track A Mind Full Of Secrets,

The track Expectations,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*