Newsfeed

Yaldabaoth: With dark technical satirical chaos

Yaldabaoth - That Which Wets The Saccharine Palate

Yaldabaoth is a demiurge in the Gnostic school of philosophy that is a being who created and maintains the physical universe. In addition Yaldabaoth is a Black Metal band.

As far as I can remember, I’ve never come across bands from Alaska in the United States. The more enjoyable it is to get to know the band Yaldabaoth who plays a Atmospheric Black Metal with a fair amount of satirical dissonant elements. Pretty fascinating music from this fine underground band. The title track That Which Wets The Saccharine Palate,

That Which Wets The Saccharine Palate is the debut album from the obscure twisted blackened extreme metal act Yaldabaoth. Yaldabaoth is from the beautiful  town Anchorage, and this frozen wastelands may have inspired the band to create a creative  piece of dark technical satirical chaos. The band featuring members of Arria Paetus, They Leapt From Burning Windows – along with contribution from Skopt.

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*