Newsfeed

In Divenire: In Becoming……

In Divenire is a band with strong black metal influences born in 2016 in Empoli. Servi Della Carne is their debut album released some weeks ago. In Divenire is translated, In Becoming. The track Crepa Memoria,

In Divenire are formed by: Andrea Barbaccia: Guitar/Vocals, Elia Guerrini: Bass/Vocals, Alessandro Finucci: Guitars and Simone Bagnolesi: Drums. The track Odi Et Amo,

In Divenire shared the stage with bands like: Antropofagus, Whisky Ritual, Handful Of Hate and Voltumna. The track Notti D`state,

Link:
Facebook

 

Om Ulf Backstrøm (5529 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*