Newsfeed

Stormcrow: With their version of song from renowned TV series Vikings….

Stormcrow – If I Had A Heart

Stormcrow plays Alpine Black. They are affected by Mountain Range of European Alps and F.W.Nietzsche Philosophy. Waiting to reveal the new projects in the works, Stormcrow release their version of If I had A Heart, theme song of the renowned TV series Vikings.

Vastis, frontman of the band, comments: «There isn’t a real reason why we decided to play this cover and yes, I’m a fan of the Vikings TV series. Every time I heard this song in its original version, in my head it sounded exactly like you can hear it now in our interpretation. I proposed it to the band and we followed the only rule that exists within it: we always do and we will do what we want, like it or not; it is also part of our being a black metal band. All members liked the idea and here’s what you can listen to, today».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*