Newsfeed

Aposento: Brutal and crushing metal

Aposento - Conjuring The New Apocalypse

The legendary Spanish Death Metal band Aposento is finishing recording what will be their 3rd full length at Trackstereo Studios in Logroño (Spain) with Dan Díez, same technician who has already worked on their previous works.

This new Aposento album will be titled Conjuring The New Apocalypse and will contain 10 new tracks in their usual style of the brutal and crushing old school classic Death Metal. The cover art is being made by artist Naroa Etxebarría and this new work is expected to be released next April 2020 through Xtreem Music. The track Liber All Vel Vegis,

Aposento was formed in Logroño (Spain) in 1990 and the following year they record their first demo Bloody Ritual, which comes to light at the beginning of ’92 and at the end of it they participated in a festival in Nájera, on November 21, with Unbounded Terror, Beer Mosh and Doomsday. Then the often traditional line-up changes appeared! The demo Eternal Agony was released in ’93 and another line-up change appeared!

In ‘94 the mini CD Welcome To Darkness is recorded, which would be released for the year ‘95. After several concerts and training changes, the band dissolves that same year. After a hiatus of 17 years Aposento occurs again in 2012.They recorded and released their mini CD Return To Death and

At the end of 2013 they go back into the studio and record the self-titled debut album in 2014, and three years later the album Bleed To Death was released.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*