Newsfeed

Lady Beast: With much engagement on social media…..

Lady Beast - The Vulture's Amule

April 3rd will the Pittsburgh based Heavy Metal band release its new album called The Vulture’s Amulet. Earlier this week was the reveal of the album cover art by artist Adam Burke with much engagement on social media. The track The Gift,

Lady Beast is a heavy metal band from Pittsburgh PA. Now in its 10th year, the band has played hundreds of shows, played festivals, done tours, and sold thousands of albums. It’s pretty easy for the listener to pick out the band’s musical influences (NWOBHM, Motörhead, Dio, etc), but that isn’t it. The band draws heavily on the DIY ethos of the punk scene. Lady Beast has always done everything on its own. 

Lady Beast consisting of lead vocalist Deborah Levine, lead guitarist Andy Ramage, rhythm guitarist Chris Tritschler, bassist Greg Colaizzi and drummer Adam Ramage.

An enthusiastic statement about the new Lady beast album, «Now I fly in circles to connect with Death…what you see, you can’t forget with the Vulture’s Amulet…..

Lady Beast‘s sophomore album Lady Beast II finished at #5 on the Sleaze Roxx’s Top Ten Albums of 2015. Since that time, the group has also released the EP Metal Immortal (2016), the full-length album Vicious Breed (2017) and the compilation album The Early Collection (2019). Lady Beast‘s Vicious Breed video from Vicious Breed album,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*