Newsfeed

Gothblade: Combines beauty and brutality.  ….

Gothblade – The Fall

There are actually at least 283 ok Philippines metal band according to metal archives. Many of them are active, some are not. Gothblade are active and have now released a new single The Fool three years after its debut EP Silent Suffering.

The single was recorded, mixed and mastered in Lucid Production Studios by Jexter Dean Buenaventura. Gothblade was formed as a one-man band in 2015 at Baguio, Philippines by Jexter Dean Buenaventurawho want to create his own project that combines beauty and brutality.

Gothbalde offers an unusual blend of Melodic Death Metal and Gothic Metal, Gothblade was conceived from the mind of one Jex (Jexter Dean Buenaventura). From a reggae and coffee shop focused music town of Baguio City, Gothblade emerges from the depths of its metal underground. After numerous gigs with obscure rock and roll, thrash and death metal bands Jex decided to create his own project.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5852 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*