Newsfeed

Brahmastrika: Reveal the secrets of the sanatana yudhakarma

Brahmastrika - Releases Excarnastrial Commencination

Brahmastrika is not a common band name but there are at least two band with that name as far as I can understand!? Our band is from Kolkata in West Bengal and have released its debutReleases Excarnastrial Commencination. The track Mahakapalik Ashtakam (Kolkata Warnoise),

Brahmastrika was conceived through revelations on the ancient shamshan grounds of Kalikshetra, adi-karmic yantraniti was bestowed on our vessels of flesh to reveal the secrets of the sanatana yudhakarma, through nuclear metal of ultimate death, that has led to the  Excarnastrial Commencination demo.

Cosmic entrapments of Adi-kalpic proportions have been initiated. Paramanobik annihilation rituals are sharpened though bijamantras. Imminent end of cyclic adharma will be executed Without Any Warning!

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*