Newsfeed

Scatmother: With more than half an hour of discomfort

Scatmother - Sadotantra

Five days ago German harsh noise/power electronics act Scatmother have returned, unleashing their new full-length release, Sadotantra.

The recently released Sacrificial Rites Of Devotion split with Chaos Cascade revealed a creepier, more mid-paced side of power electronics, Sadotantra offers a more violent & aggressive side of Scartmore- yet dark as always. Sharp in sound as Beyond Of Hijokaidan, but one can also find brutality similar to Massona or Gruntand above all, a sound of its own identity. There are subtle textures, rich in detail.

The album will blossom best if you raise the volume until it hurts. Brahma Shakti is a landmark & explains well what the album is about – ideas. The songs melt various ideas into one & take less time than many other power electronics bands do. It’s like an attack with a drill towards your head that will give you more than half an hour of discomfort.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*