Newsfeed

Shredding Skin: With debut EP…..

Shredding Skin – Influential Primitive

Shredding Skin plays Swedish Groove Death Metal from Norway according to themselves. Influential Primitive is the debut EP of this new band. Shredding Skin was founded in early 2019 as a solo project by Per Kollin [Guitar] but quickly developed into a full band. Just a week after the start, Vegar Solheim Bergh [Vocals] joined as the primary front man. A few months later, Hans-Henrik Hansi Tærud [Bass] and Kevin Kjos-Paul [Drums] joined the band as the last main pieces. The track Triumph,

The EP was recorded in Studio Hemstad by Per Kollin and Daniel Hemstad, and mixed/mastered by Daniel Hemstad. Influential Primitive has three fresh songs and as a bonus two older songs. The track Primal,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*