Newsfeed

Faceless Hunter: Trying to find a new way of sound

Faceless Hunter - Sacred Blood

The Faceless Hunter is an alternative metal, sympho metal and dark metal band from Russia. The Faceless Hunter released their new single «Sacred Blood/Святая Кровь» that was recorded in 2020 at Holy Tube Studio by Andrei Ivanenko.

The Faceless Hunter was formed four years ago at Orenburg, Russia. Orenburg is also located on the river Ural, about 1250 km southeast of Moscow, near the border with Kazakhstan. It is therefore fair to say that it is far-reaching music! The band combine dark metal, death metal and progressive metal elements to create a melodic, atmospheric and heavy sound that might be hard to forget?

The band states, «We don’t have one exact genre in our music and we mix genres with each other, trying to find the new way of sound. You may call it a cocktail of different ingredients stuff like death, metal, groove metal, gothic metal, industrial and dark metal of course with a melancholy »

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*