Newsfeed

Art Of Shock: Tour and new album….

Art Of Shock - Dark Angeles

The band Art Of Shock join Sepultura an spring 2020 North American Quadra Tour, and new album Dark Angels. The new album which is set for release on March 20th, and here are the title track Dark Angels,

«There’s a desperate heartbeat that comes with life in Los Angeles», says Art Of Shock guitarist and frontman, Art Geezar. «People come here with big dreams and very little else. It makes them do shitty things just to get by. It’s a desperate place and even achieving fame and fortune doesn’t change that at all». The track Peace On Earth,

 «Dark Angeles is the second track released off Art Of Shock’s forthcoming full-length album Dark Angeles and follows the recently released debut single I Cast A Shadow. The album was produced and mixed by Mark Lewis (Megadeth, Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*