Newsfeed

MemoCrasher: Stubborn and ambitious musicians!

MemoCrasher - Humanity&Revenant

Polish crushing metal quartet MemoCrasher sets September 4th, 2020 as an international release date for their highly-anticipated double album Humanity&Revenant, which will be released as a double digipak! The first single Burn,

What happens when one stubborn doctor with no musical background one day realizes that music is his greatest passion? Sooner than later he’ll meet three equally stubborn and ambitious people with the same goal and problems in between.Within a couple of years they’ll do everything they can to make their dream come true and share their passion with the people.

MemoCrasher is a rock/metal band founded in 2014 by Dave Andrew and Hubert Malicki in Ustrzyki Dolne, Poland. In 2016 they released their first LP album Revenant recorded in wooden chamber with more passion than skills! Encouraged by an enthusiastic local reception they decided to take a step back to improve their skill. In 2018/2019 Jarno and Maciej Lenartowicz joined the band and finally they return in 2020 strong as never before!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7159 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*